İstanbul Valiliği himayelerinde yürütülen “Aziz İstanbul’a İyiliğin 1000 Hâli” projesi, şehrin farklı bölgelerine değer katmaya devam ediyor. Bu kapsamda, SEBA İnşaat Sarıyer’e yönelik önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. İmzalanan protokolle birlikte, Kazım Karabekir Mahallesi modern bir Eğitim Aile Sağlığı Merkezi’ne kavuşacak.
Protokol imza töreni, İstanbul Valisi Davut Gül, Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı ve SEBA İnşaat’ın sahibi Engin Keçeli’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Bu törende, Sarıyer’in Kazım Karabekir Mahallesi’ne önemli bir yatırım daha kazandırılmış oldu. İmzalanan protokol ile birlikte, bölge sakinlerinin sağlık hizmetlerine daha hızlı ve kolay erişim imkanı sağlanacak.
Tören sırasında konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, “Aziz İstanbul’a İyiliğin 1000 Hâli” projesinin İstanbul’un çeşitli bölgelerine büyük değer kattığını vurguladı. Gül, SEBA İnşaat’ın bu projeye olan katkısının, toplumsal dayanışmayı ve yardımlaşmayı güçlendirdiğini belirtti. Vali, bu tür projelerin toplumun refah seviyesini yükselttiğini ve halkın yaşam kalitesini artırdığını ifade etti.
Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı ise, Kazım Karabekir Mahallesi’nin bu yatırımla birlikte daha modern ve erişilebilir sağlık hizmetlerine kavuşacağını belirtti. Kalaylı, SEBA İnşaat’ın bu anlamlı katkısının bölge halkı için büyük bir nimet olduğunu söyledi. Kaymakam, SEBA İnşaat’ın sahibi Engin Keçeli’ye teşekkür ederek, bu tür hayırsever projelerin devamını diledi.
SEBA İnşaat’ın sahibi Engin Keçeli, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, hayırseverlik anlayışının SEBA İnşaat’ın kurumsal vizyonunun önemli bir parçası olduğunu ifade etti. Keçeli, bu tür projelerde yer almanın kendileri için büyük bir onur olduğunu belirtti. Ayrıca, sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaşmasının, bölge halkının yaşam kalitesini artırmada büyük bir rol oynayacağını vurguladı.
SEBA İnşaat, daha önce de Sarıyer’e değer katan birçok projede imzası bulunan bir firma olarak, Engin Keçeli öncülüğünde hayata geçirilen hayırsever projelerde önemli bir yer tutmaya devam ediyor.